+34 690 06 88 70 info@jsimmo.eu

Villa Te Koop in Busot, Alicante

Ref: JSimmo-BU401 ---- Prijs:695.000€

5 Slaapkamers 3 Badkamers Privé zwembad

PRACHTIGE MEDITERRANE VILLA MET VIER VERDIEPINGEN MET ZWEMBAD IN HET HART VAN ALICANTE

Magische villa van 297 m² gebouwd met de beste materialen en kwaliteiten op een perceel van 1000 m² met zwembad, tuin en eindeloze extra's, ontworpen voor maximaal genot, waar licht en uitzicht elke hoek van de prachtige kamers binnendringen.
Het is gelegen in het dorp Busot, gelegen op de hellingen van de Sierra del Cabeçò d'Or, 12 km van Alicante en 15 minuten van het strand van El Campello, in een prachtige stad met veel voorzieningen: school, dokter, vervoer, restaurants, winkels enz...
Het huis is als volgt verdeeld:
-Eerste verdieping: Lichte hal met toegang tot een spectaculaire serre van 40 vierkante meter met directe toegang tot de zwembadtuin en twee slaapkamers, allemaal met ingebouwde kasten en airconditioning en ramen met klimaatverlichting. Aan het einde van de verdieping vinden we een grote keuken van 25 m² met een eetkamer die is voorbereid en ontworpen voor kookliefhebbers en afgewerkt met elk detail en luxe aan apparatuur, evenals een galerij met toegang naar buiten. Het heeft ook een badkamer.
-Tweede Verdieping: Ruime badkamer voorzien van een ligbad en twee grote slaapkamers aan iedere zijde met een inbouwkast en toegang tot ieder een eigen terras, tevens zijn deze voorzien van airconditioning en grote isolerende ramen.
-Derde verdieping: Spectaculaire hoofdslaapkamer met kleedkamer en grote en-suite badkamer met ligbad, eindelijk toegang tot een enorm terras op twee verdiepingen van meer dan 50m met 360º uitzicht.
- Benedenverdieping: open ruimte die kan dienen als magazijn of berging, er kan een recreatieruimte of jacuzzi gebouwd worden.
-Verwende tuin bestaande uit kunstgras en sierplanten van hoge kwaliteit met automatische irrigatie en verdeeld over het hele oppervlak, eindigend in een enorme veranda met een tropisch zwembad met waterval, voorbereid om schoonheid en rust te combineren tijdens uw beste vergaderingen.

De constructie van dit chalet staat op een prachtig perceel midden in de natuur op een rustige en intieme locatie die u in elk van de hoeken zal boeien, van de prachtige tuinen die het resultaat zijn van een prachtig landschapsproject tot de grote ruimtes en terrassen, waar u kunt genieten van alle de ruimtes zijn een uitgangspunt geweest, waar de kwaliteit van de materialen het hoogst is, waar de veiligheid prevaleert en het comfort van al zijn uitrustingen een dagelijks leven garandeert met maximaal comfort voor het hele gezin. Kom het vrijblijvend bekijken!


Delen


View a PDF of this Property

Contact Heeft u een vraag? Vraag het J&S Immo

Sending Your Enquiry Please Wait...

Type

Plaats

Prijs Min.

Prijs Max.

Slaapkamers

Referentienummer

grondstuk

bebouwd

Uitzicht:

Zwembad:

Uitgebreid Zoeken